Кордоба от Левски и Кейлор Навас от ПСЖ са четвъртите най-скъпи играчи в Централна Америка


Кордоба от Левски и Кейлор Навас от ПСЖ са четвъртите най-скъпи играчи в Централна Америка
Снимка: Оф. сайт на Левски, Getty Images

2940 0

Защитникът на Левски Хосе Кордоба получава да трупа дивиденти с представянето си със синия екип. Панамецът попадна в престижен топ 4 на Централна Америка - регионът, в който е роден.

Изданието elfutbolero.cr пише, че основният футболист на "сините" е сред четиримата най-скъпи в Централна Америка. Кордоба заема четвъртото място, но го дели с една абсолютна легенда на региона, а именно костариканеца Кейлор Навас.

И панамецът, и вратарят на ПСЖ в момента струват по 3 милиона евро според портала transfermarkt.com. Това им отрежда четвърто място заедно с други двама панамци - Амир Мурило от Олимпик Марсилия и Адалберто Каракиля от Хюстън Динамо.

Най-скъпият футболист от Централна Америка в момента е костариканецът Манфред Угалде. Нападателят на Твенте има стойност от 5 милиона евро.

На второ място е хондураският нападател на Селтик - Луис Палма, с цена от 4,5 милиона евро, а трето място делят друг костариканец - Рандъл Лийл от Нешвил и хондурасецът Алекс Ролдан от Сиатъл Сандърс. Двамата струват по 3,5 милиона евро. Тези дни стана ясно, че сериозен клуб от Бундеслигата иска Кордоба. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички