"Това е последно предупреждение" - кои футболисти на Левски визираше Станимир Стоилов?


"Това е последно предупреждение" - кои футболисти на Левски визираше Станимир Стоилов?
Снимка: Levski.bg

6723 0

"Няма да търпя играчи, които не се борят и не тичат достатъчно в името на Левски. За някои от тях това е последно предупреждение за по-сериозно отношение към контролите. Не ме интересува дали е българин, чужденец или национал. За Левски повече няма да се играе с този ритъм..." - това бяха част от думите на старши треньора на Левски Станимир Стоилов след края на мача срещу Академия Пандев, спечелен с 3:1.

Наставникът на "сините" определено не бе доволен от видяното в защита, след като футболистите му допуснаха доста грешки от най-различен тип, които един по-класен отбор от северномакедонците би наказал с лекота.

На фона на предстоящия старт на сезон 2022/23 и двата мача с ПАОК, Левски не изглежда по същия начин в отбрана, по който изглеждаше през пролетта на 2022 година. Тогава Николай Михайлов записваше "суха" мрежа след "суха" мрежа, а Цунами, Кордоба, Сундберг, Ван дер Каап и Михайлович бяха изградили страхотен синхрон помежду си.

Кои са въпросните футболисти, които са с 'последно предупреждение'?

"Тема Спорт" твърди, че двамата централни бранители - Хосе Кордоба и Ноа Сонко Сундберг, са отнесли конско от Стоилов след края на мача за купа "Георги Соколов"! Споменават се и още четири имена, всяко едно от които е национал на България - Андриан Краев, Филип Кръстев, Георги Миланов и Илиян Стефанов!

Вижте още: Жерсон Кабрал се изказа ласкаво за Левски и предупреди ПАОК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички