Ще има ли нов собственик? Чуждестранен медиен магнат пак поиска акциите на Левски


Ще има ли нов собственик? Чуждестранен медиен магнат пак поиска акциите на Левски
Снимка: Levski.bg

3031 0

Левски все пак е възможно да се сдобие с нов собственик. Чуждестранната компания „Юнайтед Груп“ продължава да има интерес към „синия“ клуб, гласи информация на „Тема Спорт“.

Дори според изданието преговорите между двете страни са подновени. Представители на медийния магнат Драган Солак наскоро са провели среща с управата на Левски.

Компанията иска да придобие 80% от акциите на клуба. В преговорите участват настоящият мажоритарен собственик Наско Сираков и изпълнителният директор Иво Ивков.

Принципна договорка по почти всички важни въпроси е била постигната, гласи още информацията на изданието. Официалното финализиране обаче все още е далеч.

Сред най-големите пречки продължават да са дългове на Левски към бившия бос Васил Божков. Бизнесменът  вече нееднократно обяви, че няма да си иска парите от клуба.

Документално обаче това не е направено. След като това стане факт, ще може да се финализира сделката между Левски и „Юнайтед Груп“.

А ето колко жестока закана отправи Станимир Стоилов към футболистите на отбора.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички