Всички погледи на "Герена" са вперени в Ивелин Попов


Всички погледи на "Герена" са вперени в Ивелин Попов
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3484 0

Бившият капитан на националния отбор на България - Ивелин Попов, бе първото ново попълнение в Левски, а феновете на отбора с нетърпение го очакваха да се възстанови от травма, за да го видят в игра със синия екип.

За тяхно огромно съжаление, Попето не успя да натрупа много игрови минути в контролите, преди отново да получи контузия - това се случи по време на приятелския мач с Академия Пандев, спечелен с 3:1 на стадион "Георги Аспарухов".

34-годишният футболист усети болка още в началните минути на срещата за купа "Георги Соколов" и веднага поиска смяна. На пръв поглед изглеждаше, че става въпрос за разтежение, а хубавото бе, че Попов сам напусна терена и се прибра в съблекалните. След края на мача Станимир Стоилов заяви, че на този етап травмата не изглежда сериозна, но трябва да се изчака докато излязат резултатите от пълните медицински прегледи.

Именно те ще станат ясни в днешния 27 юни и всички на "Герена" стискат палци Ивелин Попов да е избегнал по-сериозна контузия, за да може да бъде на линия и във форма за старта на сезон 2022/23. 

*Първият мач на "сините" от новата кампания е срещу ЦСКА 1948 на Любослав Пенев (9 юли), а след 20-о число на месеца идват и мачовете с ПАОК от турнира Лига на конференциите. Сблъсъкът с гърците в София е насрочен за 21.07., а реваншът ще се проведе на 28.07. в Солун!

Вижте още: Жерсон Кабрал се изказа ласкаво за Левски и предупреди ПАОК

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички