Топузаков взе Стивън Жерард в Левски за Септември София


Топузаков взе Стивън Жерард в Левски за Септември София
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

18402 0

Треньорът на Левски  Елин Топузаков повика в мъжкия отбор един от най-големите таланти в школата на клуба. Стивън Жерард Гаоте тренира с представителния тим преди домакинството на Септември Сф, съобщава „Дспорт“.

„Сините“ приемат отбора на Светослав Петров в четвъртък от 20:30 часа. Роденият през 2008 година Жерард е сред най-перспективните футболисти за възрастта си.

Талантът беше част и от националния отбор на България до 16 години. Той дори вкара гол във вратата на сборния отбор на Вестфалия при победата с 3:1.

Стивън Жерард е изключителен талант в академията на Левски. Трябва да му се даде шанс постепенно и в първия отбор, което трябва да е политика не само на Левски, а на много български клубове. Ясно е, че тези играчи не са готови. Стивън е роден 2008 година. Давам за пример централен защитник 2007 на Хайдук Сплит. Вече има 6 мача този сезон, включително 90 минути в дербито с Динамо Загреб. Левски трябва да мисли как да интегрира Жерард в първия отбор и да го наложат. Ясно е, че няма да е готов, ще прави грешки, ще бърка, но Левски може да изкара много пари от него.

За защитника на Хайдук има интерес от Милан и Манчестър Сити, споменават се суми от порядъка на 12 милиона. След като хърватите могат и успяват да развиват играчи, и ние можем. Трябва да даваме време на младите“, заяви пред медията футболният агент Георги Захариев.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Браво! „Лъвовете“ бият, Стивън Жерард вкара за юношите на България до 16 години

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички