Топузаков: Всеки играч на Левски трябва да е готов да помогне по всяко време


Топузаков: Всеки играч на Левски трябва да е готов да помогне по всяко време
Снимка: Levski.bg

2080 0

Старши треньорът на Левски - Елин Топузаков, сподели мнението си след успеха на възпитаниците му с 3:0 при визитата на Локомотив Пловдив от 32-рия кръг на Първа лига.

Той заяви, че "сините" не са заслужавали да паднат в миналия двубой между двата тима и за пореден път посочи големите цели пред клуба до края ня сезона. 

Мнението на Топчо

Доволен съм от резултата и показаното на терена. Имахме доста положения. Като тактическа дисциплина и влагане в двете фази – не мога да бъда недоволен. Не допуснахме напрежение пред нашата врата, само някои статични положения. Заслужавахме победата.

Предходният мач не влязохме по същия начин. Играчите беше важно да покажат непримиримост и агресия. Откраднахме топка при първия гол- това трябваше. Днес искахме повече победата и знаехме как да я постигнем. 

Нямах притеснения. Всеки един футболист трябва да е готов да помогне, без значение на коя позиция е играл. Кристиан е бил национал, беше малко извън ритъм. Патрик има доста мачове като десен бек, липсва му просто игрова практика. Доволен съм обаче.

Не искам да съм високопарен, но не заслужавахме да загубим преди 2 седмици. Минал двубой е, важно беше днес. Както е важно и следващата седмица. Целта е Европа. Откакто са почнали плейофите, всеки мач е важен. Всеки губи точки. Не правим сметки – каквото заслужим", категоричен бе Топузаков след двубоя.

Вижте ужасяващата грешка, след която падна първото попадение за Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички