Топузаков отново посочи целта пред Левски, избегна съдийската тема и заяви: Взехме си поуки


Топузаков отново посочи целта пред Левски, избегна съдийската тема и заяви: Взехме си поуки
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2250 0

Наставникът на Левски - Елин Топузаков, даде традиционната пресконференция преди мача на "сините" срещу Локомотив Пловдив на "Лаута" от челната шестица в Първа лига. Топчо бе категоричен, че неговият тим си е взел поука и е анализирал пораженито си там в края на редовния сезон.

Промяна в играта на Левски

"Най-вече трябва да реализираме положенията в атака, които създаваме. Да бъдем хладнокръвни и по-точни в завършващия удар. Става слабост да пропускаме с лекота", започна Топузаков.

Наказаните защитници и състоянието на отбора в дефанзивния вал

"Със сигурност този елемент е част от играта, особено в края на сезона. Нормално е да натежат наказания. Всеки един, който има шанса да попадне в състава при отсъстващи футболисти - трябва да помага на отбора, да даде най-доброто от себе си, за да се поздравим с успех".

"Вярвам на всички играчи в съблекалнята на Левски. На всеки, на който му дойде шанса, ще трябва да се възползва на всяка степен. Това е тест за всеки, който иска да се докаже. И в крайна сметка, искаме да изглеждаме стабилни в защита".

"Няма отбор в света, който да не допуска голове. Все някога щяхме да допуснем и да загубим точки - това е част от футбола. Все още всичко зависи от нас и е важно да играем добре в защита, за да трупаме точки".

Куража в играчите на ЛЕвски

"Има го куража, особено на последните тренирвоки. Играчите тренират със спортна злобна, хъс и желание. Надявам се да сме непримирими и да се борим с чисто футболни аргументи, за да постигнем целта, която е Европа".

Съдийството

"Ще избегна тази тема. Това не го казах случайно, просто видях и предходния мач в Пловдив - не искам да казвам тенденция, а по скоро лек умисъл точно там, където ни е слабото място. Ние сме си виновни, но съдийския фактор не ни повлия, за да си вкараме положенията и да печелим точки".

Ще играе ли Анте Блажевич?

"По-скоро не, да не кажа твърдо не. Той не е тренирал в продължение на 9-10 месеца. Последните тренировки се включва с желание, нямам забележки, но е далеч от игровата практика да разчитам на него".

Поуки от последния мач с Локо

"Със сигурност сме анализирали и си взехме поуки, за да се представим по-добре. Малко по-силни думи, но ако не го направим значи сме глупаци. Взели сме си поуките и анализите. Няма отмъщение и реванш във футбола. Залогът е същия, но по в края на сезона се надявам на амбицията и мотивацията на отбора", завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички