Топузаков води Левски към постижение, записано с него в шампионски сезон


Топузаков води Левски към постижение, записано с него в шампионски сезон
Снимка: Levski.bg

4482 0

Треньорът на Левски Елин Топузаков е на 2 мача от постижение, което е записал като футболист на "сините". Ако тимът не допусне гол в мрежата си в следващите 180 минути в първенството, то ще бъде факт, пише "Мач Телеграф".

В събота столичани победиха Ботев (Пловдив) с 1:0 и регистрираха осма поредна "суха мрежа". За последно Левски допусна гол срещу Пирин в Благоевград, когато Мартин Смоленски наказа Пламен Андреев.

След това нито атаката на Лудогорец, нито тази на ЦСКА успя да се разпише във вратата на младия страж. Следващото предизвикателство пред "сините" е Септември София, който гостува на "Герена" в четвъртък. Нататък предстои гостуване на Локомотив (Пловдив). 

Като играч Топузаков помогна на своя тим да не допусне гол в 9 поредни срещи през сезон 2006/07. Към тях бе добавена и служебна победа с 3:0 над Черноморец. Този сезон "сините" допуснаха само една загуба, но там, където никой не очакваше - в Самоков с 1:2 срещу Рилски спортист.

За сегашната "суха" серия основен принос имат Пламен Андреев, който пази във всичките осем мача, Цунами, Жереми Петрис, Келиан ван дер Каап. Ноа Сонко Сунберг взе участие в 7 от тези двубои, а контузеният в момента Хосе Кордоба - в 5. А ето за какво Пламен Андреев благодари на Станимир Стоилов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички