Пламен Андреев благодари специално на Мъри: Зад цифрите стои много работа


Пламен Андреев благодари специално на Мъри: Зад цифрите стои много работа
Снимка: Levski.bg

3212 0

Младият вратар на Левски Пламен Андреев използва профила си в Instagram, за да коментира данните на Международния център за спортни изследвания. Той оглави класацията сред вратарите до 20 г., които са натрупали най-много опит през последната една година.

Специални благодарности към Станимир Стоилов

"Получих огромно признание от Международния център за спортни изследвания. Зад цифрите стои много работа, огромна подкрепа от съотборниците и безрезервното доверие на треньорите, особено на Станимир Стоилов, който пое огромен риск с налагането на 17-годишен вратар. Благодаря на всички за поздравленията, които получих”, написа Андреев", написа вратарят в личния си профил в Instagram.

Постижението на Пламен Андреев

Коефициентът на 18-годишния Андреев е 2.60 и му отрежда първото място в класирането за неговата позиция. На второ е Андрей Кудравец от БАТЕ Борисов (2.45), а трети е Велко Илич от Бачка Топола (2.36). 

Вратарят на Левски, който има 18 "сухи" мрежи през сезон 2022/23 (от 26 мача), попада и в Топ 20 на най-талантливите играчи до 20-годишна възраст изобщо, заемайки 16-ото място. В събота "сините" гостуват на новия стадион на Ботев Пловдив, но съставът на Елин Топузаков по всяка вероятност ще е без ключова фигура.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички