След откриването на новия стадион легенда на Ботев Пд сподели каква е голямата болка за него


След откриването на новия стадион легенда на Ботев Пд сподели каква е голямата болка за него
Снимка: botevplovdiv.bg

4763 0

Легендата на Ботев Пловдив Петър Зехтински сподели за своите емоции около завръщането на "жълто-черните" на стадион "Христо Ботев" в съботната вечер срещу Левски. Пловдивчани загубиха с 0:1 от "сините" и за пореден път разгневиха своите фенове, които никак не са доволни от представянето на играчите.

"Много се развълнувах по време на мача снощи. Дори си казах "Защо не можем да се подмладим малко, за да играем и ние на този стадион". Стадионът е наистина невероятен и огромни благодарности към всички, които помогнаха това нещо да се случи. Убеден съм, че публиката винаги ще пълни този страхотен стадион, но при едно условие - стига да има какво да гледа", започна носителят на Купата с "канарчетата" за сезон 1980/81 пред БНТ.

Не е доволен от начина, по който Тодор Неделев напусна

"Аз съм бил част от един отбор на Ботев Пловдив, в който всички заслужават признание. Но Чико Дерменджиев е един. Той е велик. Дано да се появят и други такива фигури. За съжаление, виждам, че и в ЦСКА, и в Ботев има мачове с по един българин, а в някои от тях дори няма и българи. Това е голяма болка за мен. С много лека ръка се разделяме с нашите момчета - Митко Тонев, Наско Илиев и Тошко Неделев по какъв грозен начин беше накаран да напусне отбора. Камъкът си тежи на място в крайна сметка," заяви Зехтински.

"Поздравления за Николай Минков - той беше най-добрият в мача. Виктор Генев, за съжаление, не игра. Вярно е, че отборът загуби по много нелеп начин, но го има и това нещо във футбола. В такъв мач и пред такава публика трябва да се раздадеш докрай, а това не го видях. Затова пожелавам на нашите фенове да продължат да пълнят стадиона и да гледат такъв футбол, за който си мечтаят да наблюдава", завърши Петър Зехтински. След двубоя организираните фенове на Ботев Пд бяха изключително доволни от начина, по който "откриха" новия си стадион и споделиха, че е било на световно ниво.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички