Топузаков след емоциите на "Колежа": Левски иска да играе в Европа в пълни стадиони като днешния


Топузаков след емоциите на "Колежа": Левски иска да играе в Европа в пълни стадиони като днешния
Снимка: Mario Chomakliyski / LAP.bg

5565 0

Треньорът на Левски - Елин Топузаков, даде своя коментар за победата на неговия отбор с 1:0 над Ботев Пловдив в мача, който откри новия стадион "Христо Ботев". Топчо бе на мнението, че неговият отбор е доминирал и е заслужавал победата.

Впечатленията от мача

"Бяхме настоятелни във фаза атака. Освен гола имахме и други положения, които можеха да решат нещата. Пропуски ни лишиха от това. Последните минути дадохме инцииативата на Ботев. Като цяло бяхме по-класния отбор, който диктуваше играта и искаше победата", започна Топузаков.

Поредна суха мрежа

"Първо, искам да поздравя отбора на Ботев. Винаги, когато играят Ботев и Левски, стават големи мачове. За нас бяха важни трите точки. Надявам се следващия мач Ботев да зарадва своята публика".

"Фактът, че отборът не допуска голове ни дава увереност, че може да се справяме във всякакви ситуации. Смея да твърдя, че Ботев не ни изненадаха с друго освен с играта си в последните пет минути. Мисля, че заслужено футболистите ни направиха всичко възможно за победата".

Подготвили ли са евромачовете Левски за подобни атмосфери?

"Колективът и отборът, който Левски притежава - създаден от Станимир Стоилов, може да се надиграва с доста отбори, Оттук натаък момчетата трябва да гонят целта. Левски иска да играе в Европа в пълни стадиони като днешния".

Атмосферата на "Колежа"

"Мисля, че няма футболен човек, който да не иска такава атмосфера. Прекрасен терен и съоръжение. Виждате колко хора дойдоха. Хората обичат красивото. Дай Боже да има още стадиони като този", завърши специалистът.

Ето какво сподели и голмайсторът Рикардиньо след победата над Ботев Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички