Елин Топузаков записва уникално постижение на ЦСКА - Левски


Елин Топузаков записва уникално постижение на ЦСКА - Левски
Снимка: Lap.bg

2155 0

Елин Топузаков, който наследи Станимир Стоилов начело на Левски, в понеделник ще направи нещо уникално за българския футбол. Той ще стане може би първият, който ще води двубой Левски - ЦСКА в елита и в трета дивизия, пише "24 часа".

Рядко срещано постижение за Топузаков

От този сезон "сини" и "червени" направиха втори отбори в Югозападната В група. Това стана за първи път от 80-те години на миналия век. Тогава обаче треньорите на първите отбори не бяха сменени с тези на вторите.

Двата тима се паднаха в една подгрупа на трета лига. Така до момента Топузаков води втория тим на Левски в две дербита с ЦСКА. Първото на 4 октомври бе на стадион “Георги Аспарухов” и завърши 0:1 в полза на "червените". Голът бе на юношата на "сините" Марк-Емилио Папазов, който на полусезона бе пратен в Хебър. Вторият мач бе на 27 февруари на “Българска армия” и завърши 0:0.

В момента вторият тим на ЦСКА е на девето място в класирането, а "сините", които вече се водят от сина на Димитър Димитров-Херо - Виктор, заемат 16-ото място от 22 отбора. Малко по-късно днес, Топузаков ще даде специална пресконференция преди ЦСКА - Левски.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички