Топузаков обясни плана на Левски за Пловдив и разкри за няколко липсващи играчи


Топузаков обясни плана на Левски за Пловдив и разкри за няколко липсващи играчи
Снимка: БГНЕС

3075 0

Наставникът на Левски Елин Топузаков сподели очакванията си преди двубоя с Локомотив в Пловдив. Той е категоричен, че отборът му отива да победи и разясни какви проблеми има с контузени играчи.

Битката за Европа

"Ние зависим от други отбори, но не си правим сметки. Целта ни е да се класираме за Европа. Опитваме да спечелим максимално точки и да си постигаме целите. Със сигурност ще се губят точки от всички отбори по време на плейофите. Левски ще се опита да спечели възможно най-много точки и възможно най-нагоре да завърши", заяви Топузаков и говори за положителните неща след победата срещу Септември.

"Всяка поредна победа вдига самочувствието на футболистите. Срещу Септември направихме доста положителни неща, като дори стигнахме до гол с човек по-малко на терена. Всичко останало е в реда на нещата, но е важно футболистите да бъдат мотивирани и амбицирани, за да печелим мачовете си. Андриан Краев и Филип Кръстев са константна величина в нашия отбор но се налага сега да се справяме без тях. Знам кои ще бъдат заместниците на Кръстев и Краев и се надяваме да се представят на ниво".

Той допълни, че постоянно следи за играчи от втория отбор, които биха могли да се адаптират в мъжкия отбор. Старае се обаче това да се случи постепенно. "Очаквам срещу Локо Пд да има футболно надиграване. Очаква се страхотна атмосфера и двата отбора. Отиваме с настройката да спечелим мача и вече всичко зависи от нас. Ще се противопоставим на силните страни на Локо и ще се опитаме да се възползваме от неговите слаби“, каза още специалистът.

Кадровите проблеми в отбора

Топузаков допълни, че Илиян Стефанов все още не е готов за пълни 90 минути, а възстановяването на Хосе Кордоба върви по план. "Той не е готов все още за 90 минути, но предстоят тежки мачове в плейофите, в които той да си възвърне формата и да бъде отново на познатото високо ниво. Възстановяването на Хосе Кордоба върви по план, но има технологично време, за да може отново да е на линия. Николай Михайлов ще пропусне мача, защото е болен. За Кордоба следваме плана за възстановяване", завърши Топузаков. По-рано днес от Левски обявиха, че пуснати допълнително билети за мача в Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички