Батков обяви кога дългът на Левски към Божков става дължим и призова: Доверете се на Наско!


Батков обяви кога дългът на Левски към Божков става дължим и призова: Доверете се на Наско!
Снимка: Lap.bg

6627 0

Бившият собственик на Левски Тодор Батков обяви, че клубният дълг към Васил Божков все още не е ликвиден, но не след дълго ще стане. Адвокатът се застъпи за настоящия ръководител на "Герена" Наско Сираков и призова феновете да му гласуват доверие, въпреки скандалите в клуба.

"Доколкото знам, задълженията към Божков не са ликвидни още, не са изискуеми, те догодина ще станат ликвидни, 2024-та, ако не се лъжа. Но проблемът с НАП е сериозен. Оставих клуба с около 4 милиона задължения.

Допуснаха се някои грешки, не изключвам и аз да съм допускал такива, но съм го правил в името на Левски. Дадох всичко от себе си и нито за секунда не съм предал Левски. Затова спя спокойно", заяви Батков пред БНТ.

"Наско беше избран по обща воля, с допитване, гласуване и т.н. Дайте да му дадем кредит на доверие. Какви са тия истории? Бил пазител... По смисъла на Търговския закон той е собственикът на Левски, с всички произтичащи от това права и задължения. По закон и по устав. И най-малко затова му се дължи уважение.

Наско обича Левски, трябва да му се гласува доверие. Обръщам се към всички левскари: Никой не е по-голям от Левски, мили приятели левскари! Дайте да се съберем и да помогнем на любимия клуб!", допълни бившият собственик на гранда. А ето как той предполага, че Левски ще оправи финансовото си положение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички