Левски зарадва феновете: Още "сини" привърженици могат да са на мача с Локомотив Пловдив


Левски зарадва феновете: Още "сини" привърженици могат да са на мача с Локомотив Пловдив
Снимка: Mario Chomakliyski / LAP.bg

2585 0

Още два дни преди сблъсъка между Локомотив Пловдив и Левски от последния кръг от редовния сезон, билетите за гостуващите привърженици се изчерпаха, както бе официално обявено. Сега обаче "сините" фенове получиха отлични новини в тази насока.

В официалната страница на Левски в социалната мрежа Facebook бе обявено, че поради големия интерес към срещата са отпуснати допълнителни пропуски. Както не бе ясна бройката на първоначално отпуснатите билети, и този път не се оповестява колко още фенове на Левски могат да са на мача.

Представяме ви публикацията на "сините" без редакторска намеса:

"Левскари,

Поради големия интерес в понеделник, 8 май ще бъдат пуснати в продажба допълнително количество билети за мача от 30-ия кръг на Първа лига срещу „Локомотив“ (Пловдив). Срещата е в понеделник, 8 май от 17:45 часа на стадион „Локомотив“ в Пловдив.

Цената на пропуските е 20 лева и ще се продават до изчерпване на количествата в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ от 10:00 до 17:00 часа и в мрежата на Eventim" - написаха от клуба.

Бившият собственик на "сините" пък Тодор Батков даде предложение как да се оправи финансовата ситуация в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички