Топузаков: Напускам Левски, но не е по мое желание


Топузаков: Напускам Левски, но не е по мое желание
Снимка: Официален сайт "Левски"

1448 0

Вече бившият наставник на Левски Елин Топузаков заяви, че не е напуснал тима по собствено желание. Както вече ви информирахме, новият треньор на "сините" е Николай Митов, който ще изведе тима в съботния мач срещу ЦСКА. 

"Напускам Левски, но не е по мое желание. Исках да водя срещата с ЦСК, но шефовете са взели това решение. Той е много важен за отбора, който трябва да излезе от тежката ситуация. Не се чувствам предаден по никакъв начин от футболистите. Със сигурност напускам клуба след 20 години, като няма да остана на работа в Левски", заяви Топузаков, 

"Не искам да вкарвам напрежение преди мача. Този двубой е изключително важен, за да излезем от тежката ситуация. Много е важно Левски да победи в събота. Николай Митов? Не искам да коментирам мой колега. Този въпрос не към мен. Не желая да влизам в подробности дали съм обиден. Пожелавам успех на отбора", допълни Топузаков.

От началото на пролетния дял на първенството отборът все още няма победа и спечели едва две точки в три мача, при това - срещу непретенциозни съперници.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички