Полиция, контролно-пропусквателни пунктове и частни охранителни фирми пазят Левски - ЦСКА


Полиция, контролно-пропусквателни пунктове и частни охранителни фирми пазят Левски - ЦСКА
Снимка: Sportlive.bg

1097 0

Столичната дирекция на вътрешните работи предприема всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасността на движението в столицата във връзка с предстоящия футболен мач между Левски и ЦСКА на 4 март /събота/ от 14.30 часа на Националния стадион ”Васил Левски”.

Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на реда и за недопускането на инциденти на територията на града.

От сборните пунктове по маршрутите на придвижване до стадиона феновете на двата отбора ще бъдат съпроводени от полицейски екипи.

На изградените контролно - пропускателни пунктове (8 на брой) в района на спортното съоръжение служителите на реда ще извършват щателни проверки на посетителите. Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, а също и парфюми и чадъри/.

Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.

Ангажимент по охраната на спортната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата.

За да бъде избегнато струпване, приканваме зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 12.30 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички