Левски има нов треньор


Левски има нов треньор
Снимка: БГНЕС

4224 0

Спекулациите около името на следващия треньор на Левски приключиха, след като ръководството на тима освободи Елин Топузаков, а на негово място пристига последния такъв, който можеше да изведе "сините" до титла - Николай Митов.

Бившият наставник на 26-кратните шампиони се завръща, след като беше освободен само няколко месеца, след като се провали в последния мач от "А" група за сезон 2012/13, когато Левски направи 1:1 срещу Славия и загуби шампионската титла.

Елин Топузаков пък е освободен, след като за 3 мача през новия сезон не записа нито една победа, което не само обрече шансовете за титлата, но и доближи ЦСКА максимално близо до "сините" в спора за второто място в Първа лига.

Митов пък ще дебютира начело на тима именно срещу "червените", които гостуват на Левски на стадион "Васил Левски" в събота от 14:30 часа. Дербито ще може да следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

За да вземе "Жадното", както е популярен треньорът сред феновете, ръководството на тима пренебрегна любимеца на привържениците Емил Велев - Кокала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички