Топчо: В България мислят, че шансовете са 50:50, защото не познават Апоел


Топчо: В България мислят, че шансовете са 50:50, защото не познават Апоел
Снимка: БГНЕС

10184 0

Бившият треньор на Левски Елин Топузаков беше потърсен от Израел, за да сподели очакванията си от конфронтацията между "сините" и Апоел Беер Шева в Лига на конференциите. Голямото име на българския клуб има 2 престоя в Израел като футболист - в Апоел Тел Авив и в Апоел Рамат Ган.

"И за двата отбора е началото на сезона и може да се каже, че не са изиграли достатъчно мачове, за да се прецени кой ще бъде фаворит. В България много уважават Беер Шева и особено помнят мачовете им срещу Лудогорец преди няколко години. Но мина време и нещата се промениха. В България смятат, че шансовете са 50:50, защото всъщност не знаят достатъчно за Беер Шева", заяви Топузаков за one.co.il.

Запитан какво трябва да знаят в Израел за Левски, той заяви: "В България всеки знае, че клубът има финансов проблем с НАП. Така че е по-трудно да се създаде добър отбор без скъпи играчи. Левски взе няколко млади бразилски футболисти с много талант на около 20 години и през годината и половина тук изглеждат добре. От позицията на шеф на школата се радвам, че има и българи, които се интегрират в състава". А ето кои играчи на Апоел могат да създадат проблеми на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички