Убийственото трио на Апоел Беер Шева, което може да създаде главоболия на Левски и Николай Костов


Убийственото трио на Апоел Беер Шева, което може да създаде главоболия на Левски и Николай Костов
Снимка: БГНЕС

3895 0

Отборът на Левски ще се изправи срещу Апоел Беер Шева в мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Момчетата на Николай Костов са изключително амбицирани за успех, но в състава на опонентите от Израел има трима конкретни футболисти, които могат да създадат сериозни главоболия на "сините" на терена.

"Триглавата ламя" на Апоел Беер Шева

Отборът на Беер Шева завърши сезон 2022/23 на втората позиция в израелската Висша лига, като тимът остана на 7 точки зад първенеца Макаби Хайфа. Голяма заслуга за сребърните медали имаше лявото крило Ротем Хатуел, който наниза 16 попадения във всички турнири, но той няма да представлява заплаха за Левски, тъй като има травма и няма яснота кога ще се завърне на терена.

Шанс за изява срещу "сините" обаче ще получи "триглавата ламя" на израелския гранд. Тя е съставена от десния бек Сагив Йехезгел, който се отчете с 10 гола и 5 асистенции през изминалия сезон, атакуващият полузащитник Рамзи Сафури също ще бъде заплаха за отбраната на Левски, тъй като вкара 10 попадения и добави 4 асистенции през изминалата кампания. Последен, но не на последно място е и таранът Томер Хемед с неговите 9 гола миналия сезон

Може ли отбраната на Костов да се справи с предизвикателството?

Факт е, че Левски притежава нужната класа в защита, за да обезвреди "триглавата ламя" на своя опонент. Имена като Хосе Кордоба, Келиан ван дер Каап и Цунами определено разполагат с качествата, за да смълчат головата мощ, с която техният европейски съперник разполага.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето как бе посрещнат Левски на терена на Апоел Беер Шева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички