Топчо с негодувание към БФС и призна: Видяното в Разград може само да ме радва


Топчо с негодувание към БФС и призна: Видяното в Разград може само да ме радва
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5218 0

Старши треньорът на Левски - Елин Топузаков, коментира ситуацията около отбора преди Вечното дерби с ЦСКА в сряда. В най-добрия случай това ще е последен двубой за "сините" през сезона, след като може да останат четвърти и да играят бараж.

Въпросната среща със седмия обаче бе изтеглена от БФС и специалистът изрази негодуванието си по адрес на централата около темата.

Той сподели мнение и по "наболелия" въпрос след визитата на Лудогорец от уикенда, когато той бе обвинен от мнозина, че нарочно е използвал юноши по време на дербито.

Мнението на Топузаков

"Промяната от БФС за баража променя всичко. Не е равнопоставено. Без значение дали ще сме ние или ЦСКА 1948. Седмият ще е облагодетелстван с ден почивка или подготовка повече. Времето е доста късо. Всичко се променя и като тренировъчен план, и като замисъл, не е приятно, но е факт.

Имаме двама изпълнители за дузпа. И двамата тренират от доста време след всяка тренировка по 10-15 дузпи. Надявам се да бъдат в добро психологическо състояние. В такива моменти не винаги техниката или самочувствието е най-важно, а понякога хладнокръвието.

Младите ще бъдат в групата и за утрешния мач, и за евентуалния бараж. Познавам качествата им и те са неизменна част от втория отбор на Левски. Видяното в Разград може само да ме радва. Показахме на цялата футболна общественост, че имаме доста добри играчи в школата", сподели Топузаков преди Вечното дерби в сряда. 

Ето още какво сподели Елин Топузаков преди Левски - ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички