Тити Папазов за Сираков: Това ще бъде най-хубавият период в историята на Левски


Тити Папазов за Сираков: Това ще бъде най-хубавият период в историята на Левски

609 0

Баскетболният треньор Константин Папазов говори коментира новината, че официално Наско Сираков е новия мажоритарен собственик на Левски. Тити засипа с похвали легендарния играч на "сините", като допълни, че клубът го очаква един от най-успешните периоди.

"Убеден съм, че Наско ще отвори картите и ще опита да покаже новият път. Зависи от тези, които ще му дават горивото зад гърба. Това ще са феновете. Най-важното нещо е на всеки мач на "Герена" да има поне 10-12 хиляди души. Това дава енергия на Наско Сираков. Коронавирусът сега ни пречи. Хората, които спасиха Левски, събраха близо 1,7 милиона лева. Това го мотивира и Наско започна да мисли позитивно. Каталитазорът е скандалът, той не успя да го преживее.

Левски има велика общност. Активният потенциал сега е между 10 и 15 хиляди души, а Левски има много по-голям. Моля се само за едно, застанете твърдо зад Наско. Гарантирам с главата си, че той ще оправдае вашето доверието. Това ще бъде най-хубавият период в историята на Левски", заяви Тити. 

"Сираков щеше да бъде 100% в бъдещето на Левски, каквото и да се беше случило.Митове са, че някой не го е обичал. Нека мислим добрите неща, които може да станат при Наско. В България трудно се приемат силните фигури, които да си пазят честта и да си отстояват своята истина, независимо дали съпвада с висшестоящите. Това е Наско Сираков. Най-голямата сила съм получавал от него. Той е много открит. Подкрепата на „синята” общност е най-хубавото нещо. Към активните 15 хиляди души искам да се добавят и другите, които не са били доволни по някакъв начин, нека дойдат сега на стадиона", допълни той.

 А при какви условия предишният собственик на Левски - Спас Русев, ще опрости дълговете на клуба към него вижте в този материал. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


7 важни извода за Левски, които си направихме в двойната криза

Като отхвърлим коронавируса и глобалното му влияние върху спорта и футбола в България, у нас от началото на...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама