Тити Папазов за Сираков: Ако беше в Левски в последните 12 години, ситуацията щеше да е друга


Тити Папазов за Сираков: Ако беше в Левски в последните 12 години, ситуацията щеше да е друга
Снимка: БГНЕС

2932 0

Баскетболният треньор Константин Папазов изцяло подкрепи идеята Наско Сираков да вземе акциите на Левски и да се завърне на "Герена". Според него, ако легендата на "сините" през изминалите години е бил част от столичани, то изобщо не би е стигнало до положението, което е в момента.

"Наско Сираков може да е знаменосецът на Левски. Няма нищо по-нормално мястото на Наско Сираков да е в Левски. Може би, ако беше тук в последните 12 години ситуацията щеше да е друга. Левски е различно създание за тази държава. Клубът има вековна история. Феновете трябва всяка вечер да лягат с мисълта: "С какво помогнах на Левски в тази трудна ситуация?" Аз не се срамувам, не съжалявам и не се чувствам употребен. Така е трябвало да стане. Най-малкото спечелихме време. Ако всичко започваше днес щяхме да сме 20 дни назад. Тези, които обичат Левски трябва да дадат 5-6 милиона лева. Тези хора имат потенциал да ги съберат", заяви Папазов пред "Дарик".

"Правенето на компромиси с Левски и ЦСКА доведе до погубването на единия клуб, а другият е на ръба. Наско Сираков неслучайно каза, че не иска пари от държавата. Сега обаче държавата може да помогне на Левски, като построи стадиона, както го направи с други. Бъдещите управници на клуба трябва да уважават привържениците, които им дават възможност да управляват - феновете, които са ги избрали. Наско Сираков е личността, която може да бъде знаменосеца на Левски. Хората трябва да тръгнат след него. Той ще успее на гърба на подкрепата на стотиците хиляди, които ще го последват. Магията Левски разполага с огромен човешки ресурс. Той обаче трябва да повярва на тази кауза", каза още той. Междувременно се появи информация, че днес Наско Сираков е бил на "Герена" и е провел среща с Павел Колев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички