Наско Сираков посети "Герена" за среща с Павел Колев


Наско Сираков посети "Герена" за среща с Павел Колев

1577 0

Легендата на Левски Наско Сираков е бил днес (18.05) на стадион "Георги Аспарухов", където е провел разговор с изпълнителния директор на клуба Павел Колев, информира "Дарик". Двамата по всяка вероятност са говорили за бъдещето на клуба, както и за ситуацията в момента.

Припомняме, че в неделя "синята" легенда публично обяви, че е готов да вземе акциите на клуба. В момента те се намират на "Герена", но след като бяха джиросани от Георги Попов на премиера Бойко Борисов не е ясно точно на кого са. Има различни мнения на много юристи, като голяма част от тях клонят, че все още са на Попов, тъй като Борисов не прие да ги вземе.

"Аз го заявих в четвъртък на господин Васил Божков и в петък на Георги Попов, че съм готов да получа акциите. Това мое решение да се обадя дойде след това, което се случи в сряда. Това е може би най-ужасното в историята на Левски, това беше подигравка с името на Апостола, с имената на тези момчета, които създадоха Левски преди 106 години, подигравка с Гунди и Котето. И с много други с мен, Гонзо, Павката (б.р Павел Панов)", заяви Сираков пред bTV. Сираков моментално получи одобрението на огромна част от феновете, като фракцията "Ултрас Левски" бе първата, която публично застана зад легендата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички