Борисов е можел да бъде съден за много пари, ако бе приел акциите на Левски?


Борисов е можел да бъде съден за много пари, ако бе приел акциите на Левски?
Снимка: БГНЕС

9997 0

Премиерът на България Бойко Борисов е можел да бъде въвлечен в съдебен процес и съден за доста пари, ако е бил приел джиросаните му акции на Левски, твърди вестник "24 часа". Както е известно, акциите се опитаха да му прехвърлят собствениците на клуба Васил Божков и Георги Попов.

Изданието пише следното: "Според мнозина акциите не са напускали България и всичко е било в името на шоуто и евентуално да се въвлече Борисов в дълъг съдебен спор. Ако ги бе приел, той фактически признаваше сделката с Георги Попов и след като ги прехвърли на някой друг, както го призоваваха юристи, можеше да бъде съден за доста сериозна сума пари".

Сега Попов отново е мажоритарен собственик на Левски, след като в петък изтече срокът за джирото, за да бъде вписан новият собственик в акционерната книга. "Божков иска да дестабилизира държавата, за да му се размине, но никой няма да му прости убийствата и изнасилванията". Така обясни действията на Божков с акциите неговият бивш съдружник Цветомир Найденов. А в какво обвини Божков - Борисов, във връзка с Левски вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички