Борисов е можел да бъде съден за много пари, ако бе приел акциите на Левски?


Борисов е можел да бъде съден за много пари, ако бе приел акциите на Левски?

8713 0

Премиерът на България Бойко Борисов е можел да бъде въвлечен в съдебен процес и съден за доста пари, ако е бил приел джиросаните му акции на Левски, твърди вестник "24 часа". Както е известно, акциите се опитаха да му прехвърлят собствениците на клуба Васил Божков и Георги Попов.

Изданието пише следното: "Според мнозина акциите не са напускали България и всичко е било в името на шоуто и евентуално да се въвлече Борисов в дълъг съдебен спор. Ако ги бе приел, той фактически признаваше сделката с Георги Попов и след като ги прехвърли на някой друг, както го призоваваха юристи, можеше да бъде съден за доста сериозна сума пари".

Сега Попов отново е мажоритарен собственик на Левски, след като в петък изтече срокът за джирото, за да бъде вписан новият собственик в акционерната книга. "Божков иска да дестабилизира държавата, за да му се размине, но никой няма да му прости убийствата и изнасилванията". Така обясни действията на Божков с акциите неговият бивш съдружник Цветомир Найденов. А в какво обвини Божков - Борисов, във връзка с Левски вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Класации


Петте футболни звезди, които никога не са изпускали дузпа

В света на футбола дузпите са лотария. И рано или късно всеки футболист тегли губещ билет. Дори легендарни играчи...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама