Наско Сираков: Левски не е създаден да се спасява, а да успява


Наско Сираков: Левски не е създаден да се спасява, а да успява

4908 0

Легендата на Левски Наско Сираков използва много силни думи за любимия си клуб, като той обяви, че не е създаден да оцелява, а да успява. Според него клубът ще се спаси сега с невероятната подкрепа от феновете, но трябва да управлява така, че след 3 години да не е в същата позиция.

"Трябва ясно да си дадем сметка защо сме стигнали до тук – лошо управление. Не може да харчиш повече отколкото имаш. Тогава се трупат дълговете. Не може да не се плаща към държавата, към НАП. За да стигнем до това положение, явно някъде сме сбъркали. Всички левскари сме виновни за това – едните с действията си, други с бездействията си и аз съм готов да понеса своята отговорност в това отношение. Левски в момента е в свободно падане. Левски не е създаден да се спасява, а да успява", категоричен бе Сираков в "120 минути" по bTV.

"Моите резултати и работа като ръководител са доказателство. Докарахме 50 млн. лева в касата на клуба. Левски беше абсолютен европейски продукт, с европейска визия и европейска игра. Левски си има треньор и ръководство. Има си спортен директор. Всеки ден говоря с Мъри. Той е отчаян. Ще искам съвети от него за някои неща. Доказали сме, че работим отлично в екип, но Левски си има треньор. Мечтаем да спечелим тази прословута Купа. Където е текло, пак ще тече. Аз съм кум на един от футболистите на ЦСКА. Един от най-добрите ми приятели живота ми е Лъчо Танев. По мое време футболът не беше война, а беше спорт".

"Левски ме е изградил и ми е дал всичко. Направил ме е това, което съм. Аз също съм дал много на Левски. Убеден съм, че мога да дам още много. Ако ми се даде възможност, ще го направя. Илияна е по-болна левскарка от мен. Тя е израснала на 300 метра от "Герена". Тя ще е щастлива, защото знае как работя за Левски и ще е малко нещастна, защото няма да имаме толкова възможност да обръщаме внимание на трите прекрасни внучки, които имаме в момента. Тити Папазов, Павката Колев, всички момчета, които ръководят фракциите на феновете, изровиха земята и направиха чудо за Левски". Той обяви, че е готов да вземе акциите, но все още не са му обещани и отправи призив към Васил Божков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички