Тити Папазов сподели какво е накарало играчите на Левски да си намалят заплатите и им благодари


Тити Папазов сподели какво е накарало играчите на Левски да си намалят заплатите и им благодари
Снимка: Оф. сайт на Левски

2317 0

Притежателят на втория най-голям дял акции във футболния Левски - Тити Папазов, отново говори за случващото се около тима. Папазов разкри каква е причината футболистите на Левски да са се съгласили да си намалят заплатите.

"Авторитетът на Наско Сираков направи така, че играчите да осъзнаят, че трябва да приемат заплатите, които им се предлагат, защото те са свързани не само с моментното положение на Левски, но и с това в страната. Тези момчета заслужават благодарности от цялата "синя" общност.

Не можем да се сърдим на тези, които си тръгват, защото не е свързано със ситуацията в Левски. И заслужават адмирации за стореното до този момент, но смятат, че на друго място ще имат по-голям потенциал за изява на терена. Аз обаче съм убеден, че нещата не са приключили за някои от тях. Haй-важното в момента е Левски да бъде стабилен във финансово отношение. И всеки ден се работи по този въпрос. Играчи има много. Естествено, приоритет за нас са левскарите. Именно авторитетът на Сираков ще ги върне на "Герена" - сподели Папазов за "Меридиан мач".

Междувременно, стана ясно, че Левски чака общо 3 милиона от продажбата на свои играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички