Константин Баждеков призна: Говорих с Наско Сираков


Константин Баждеков призна: Говорих с Наско Сираков
Снимка: Официален сайт на Левски

1821 0

Константин Баждеков, който е бивш финансов и изпълнителен директор в Левски, призна, че е водил разговори с мажоритарния собственик Наско Сираков за завръщане в клуба. Той е едно от имената, които са спрягани за Управителния съвет на "сините".

"Дали ще стана пак част от Левски, може да реши само Надзорният съвет. Ако имат нужда от мен, с радост ще се съглася да се върна в клуба. Имам разговори с Наско Сираков, во­дихме такива и по време на Об­щото събрание на Левски. Вяр­вам, че той ще успее да извади клуба от тази ситуация. За да го направи, трябва да има подкре­пата на всички левскари. Той е обединителна фигура.

Аз ако мо­га да съм полезен, с радост ще помогна. Важното е да се кон­струира новата управа, която с действията си да изведе Левски там, където му е мястото. Ми­сля, че това може да се направи. Със Сираков сме си помагали много пъти, имали сме и доста успехи. Е, не са липсвали и тъжни моменти, но те са, за да се пре­одоляват и след това да се вър­ви нагоре" - сподели той пред "Тема спорт".

Припомняме, че популярен фен на Левски разкри всички 5 предложения на Наско Сираков за Управителния съвет, а след това ги разкритикува.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички