Левски чака общо 3 млн. от трансфери, двама играчи напускат днес


Левски чака общо 3 млн. от трансфери, двама играчи напускат днес
Снимка: Официален сайт на Левски

2391 0

Футболният Левски очаква да получи поне 3 милиона лева от изходящи трансфери, с които да закърпи бюджета. Надеждите на "сините" са тези средства да дойдат от продажбите на футболистите си, които могат да донесат най-солидни суми.

Става въпрос за Холмар Ейолфсон, Стайн Спиерингс, Найджъл Робърта, Паулиньо и Станислав Иванов. Исландският защитник е с най-висока заплата и за него ще бъде приета всякаква оферта, като със сигурност 30-те му години (на 06.08 ги навършва) и честите контузии ще смъкнат от трансферната му цена.

Най-много средства се очаква да постъпят от продажбата на Найджъл Робърта, около когото постоянно има слухове за интерес най-вече от Турция. Паулиньо не иска да напуска, но в Левски са наясно, че продажбата му е наложителна. Не е изключен вариант той да заиграе на Арабския полуостров, където преди време отиде Давиде Мариани, с когото имат същите мениджъри.

Паулиньо и Станислав Иванов не взеха участие в контролата срещу юношите, за да избегнат евентуални контузии, които да осуетят трансферите им. А днес (27.07) се очаква Левски да се раздели по взаимно съгласие с двама свои играчи - Станислав Костов и Деян Лозев. Те не бяха удовлетворени от предложенията на клуба и ще напуснат.

Междувременно, спряганият за член на Управителния съвет на Левски Константин Баждеков призна, че е говорил с Наско Сираков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички