Тити Папазов призна, че Левски преговаря с "европейска кампания на ново ниво" и че спасението е близо


Тити Папазов призна, че Левски преговаря с "европейска кампания на ново ниво" и че спасението е близо
Снимка: Оф. сайт на Левски

1612 0

Собственикът на втория най-голям пакет акции във футболния Левски - Тити Папазов, обнадежди сериозно привържениците на тима с много добри новини. Той сподели, че се водят напреднали преговори с "компания с европейски стандарти, която е на ново ниво". Освен това, Тити намекна, че там се крие и спасението на клуба.

"Силно се надявам тази седмица да бъде последната. Разговорите са започнали на 8 октомври. Водят се разговори с компания на друго ниво, компания с европейски стандарти. Мисля, че сме накрая на нещо много жадувано, което се превръща в панацея на спасяването на Левски. Левски има още много път след това. Колкото и да се безрезервни нашите фенове, има лимит. Те спасиха отбора. Без мощно финансиране, няма как да се случат нещата" - започна той пред "дспорт".

"По-подходящ от Сираков няма. Всичко сме направили и нещата се случват. Сигурно има хора, които по-добре щяха да се справят, но феновете заложиха на една легенда на Левски. Благодаря за търпението от страна на феновете от името на мен и Наско Сираков. Дори да са допускани грешки, в никакъв случай не са умишлени и не са били с цел да се попречи на Левски. Всичко е правено към моментната ситуация, към деня, към това, което имаме. Не сме чертали пясъчни кули, защото знаете какво се случва с тях. Малко остава още, но това няма да промени изведнъж спортно-технически нещата. Аз не съм се съмнявал в нито един момент. От името на целия клуб съм благодарен на всеки един фен, който проявява изключително търпение" - сподели още Папазов.

Припомняме, че в петък "сините" играят последния си мач преди зимната пауза, а той е срещу най-големия им съперник. Стана ясно и кой ще ръководи дербито ЦСКА - Левски от Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички