Славиша Стоянович признал, че има проблем с шеф на Левски и че го избягва


Славиша Стоянович признал, че има проблем с шеф на Левски и че го избягва
Снимка: Официален сайт на Левски

3831 0

Наставникът на Левски Славиша Стоянович бе приет с голям ентусиазъм от всички в клуба - от хората по високите етажи, през футболистите, чак до привържениците. Оказва се обаче, че той все пак имал проблеми с човек на "Герена", който дори е на ръководен пост.

"Мач Телеграф" твърди, че самият Стоянович разкрил някои неща за отношенията между него Павел Колев, като това се случило на среща между наставника и фенове на Левски (инициирана от "сините" привърженици поради предстоящото дерби с ЦСКА и лошата форма на тима).

Славиша признал, че след завръщането си нямал никакви допирни точки с Колев, който му съобщи, че той трябва да се сбогува с отбора по средата на подготовката в Кипър през зимата на 2019 година. Тогава Колев пристигна директно с Георги Дерменджиев - тогавашният нов старши треньор.

"Можеше поне да ме предупреди" - възмущавал се още Стоянович, като изданието допълва, че той и Павел Колев към момента умишлено се избягват един друг. А какви притеснения изрази Славиша Стоянович преди дербито с ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички