От Динамо (Загреб) потвърдиха, че искат Найджъл Робърта


От Динамо (Загреб) потвърдиха, че искат Найджъл Робърта
Снимка: levski.bg

1001 0

От хърватския гранд Динамо (Загреб) потвърдиха новината, че се интересуват от нападателя на Левски Найджъл Роберта. Спортният директор и треньор на тима Зоран Мамич призна, че клубът следи изкъсо изявите на нидерландския нападател със "синята" фланелка.

"Какво ще правим по време на трансферния пазар, зависи най-вече от ситуацията с Йошко Гуардиол. Това ще стане ясно тази седмица. Ако защитникът премине в Лайпциг, то ще трябва да вземем задължително някой на неговото място. Желанието ми е да запазя състава. Добре е, че ще имаме повече време за подготовка", заяви Мамич.

"Найджъл Робърта от Левски? Вярно е, че той може да дойде на "Максимир". Интересен футболист е. Гледали сме го, запознати сме с качествата му. Но сме му казали и на него, че не ни трябва веднага. Идеята е да дойде, да се адаптира. Което не означава, че няма да се бори за получаването на игрови минути.

Сега разполагаме с Марио Гавранович (31 г., 11 мача и 10 гола в първенството) и Бруно Петкович (26 години, 10 мача и 3 гола в първенството), които са национали съответно на Швейцария и Хърватска. Затова и Найджъл не ни трябва веднага. Но може би ще дойде момент, в който Бруно ще напусне и ние трябва да сме готови за него", заяви Мамич пред sortske.jutarnji.hr.

Очаква се дербито с ЦСКА да бъде последно за Найджъл Роберта с екипа на сините. След това той би трябвало да пътува за Загреб, където да премине медицински прегледи и да подпише с Динамо, пише "Тема Спорт". Тази есен 22-годишният нидерландец има 2 гола в 12 шампионатни мача. Общо за сините е участвал в 36 срещи във всички турнири, в които е реализирал 13 попадения. А каква сума може да прибере Левски за Найджъл Робърта - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички