Двама чужденци пропускат мача за ЦСКА срещу Левски, Джером Синклер обаче се завръща


Двама чужденци пропускат мача за ЦСКА срещу Левски, Джером Синклер обаче се завръща
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2014 0

Малко преди зимната пауза за българския шампионат предстои вероятно най-дългоочакваното дерби в Първа лига - ЦСКА срещу Левски. "Армейците" безспорно се намират в далеч по-добро моментно състояния, но в тези мачове, както нееднократно се е доказвало, това невинаги е с особена роля.

От "Тема спорт" разкриват два дни преди двубоя, че "червените" няма да разчитат на двама от своите чуждестранни футболисти - Адалберто Пеняранда и Жул Кейта (и двамата са под наем до края на сезона). Първият не получава почти никакви шансове при новия треньор Бруно Акрапович, като игра в първия му мач срещу Ботев Ихтиман за Купата на България 57 минути, след което се появи и за 15 минути срещу Йънг Бойс.

Жул Кейта пък бе пуснат преди седмици в родината си поради факта, че неговият брат почина. Той получи подкрепа от целия отбор. От ЦСКА са решили да го оставят да не се връща, като ще се присъедини направо за зимната подготовка на тима.

Изданието допълва, че трети играч, който е под наем при "армейците" - Джером Синклер, ще попадне в групата за срещата, след като се е справил с травмата, която лекуваше. A кой играч на ЦСКА ще бъде наказан от Акрапович и няма да играе срещу Левски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички