Тити Папазов отговори дали би дал акциите на феновете и каква е ситуацията с Хубчев


Тити Папазов отговори дали би дал акциите на феновете и каква е ситуацията с Хубчев
Снимка: БГНЕС

3414 0

Баскетболният треньор и притежател на акции в Левски Константин Папазов отговори на исканията от Степан Хиндилиян да се прехвърлят тези 35% на феновете. Папазов обаче обяви, че има много фенове на "сините" и като има категорично и абсолютно обединение между привържениците тогава би ги дал, но това изглежда нереалистично. Той подчерта, че със Степан са в прекрасни отношения и няма никакви проблеми помежду им.

"По този начин, както е зададен въпросът от Степан - искам да кажс, че всички вървим в една посока. Той каза да ги дадем на феновете на Левски, когато има категорично обединение ще заповядам да ги дам. Нека дойдат 100 000 фена, да си платят членския внос и веднага на тази организация ще ги дам, но изглежда нереалистично.

За мен са изключителна признателност тези акции. В прекрасни отношения съм със Степан, ще говорим, дори да има различия, ще сме заедно в името на Левски. Аз съм убеден, че има огромен потенциал в публиката", заяви Тити пред Канал 3. Той допълни, че всеки, който има пари и по-точно малко над 10 млн. и половина, колкото струват акциите, то би му ги дал, като тези пари отиват в касата на "сините". "Искам да кажа - с колкото пари вляза в Левски, с толкова ще изляза".

Той говори и за Петър Хубчев, с когото се водят разговори за раздяла. Папазов заяви, че спомената сума от около 360 000 лева на отговаря на истината. "Първият ден се уволнява Петър Хубчев, а във втория вече се пише колко пари иска, а сумата не отговаря на истината. Това е проблем, който трябва да бъде решен между Левски и Хубчев. Мога да кажа само едно, в едно съм убеден, че е работил безрезервно за каузата Левски, че в периода на пандемията и трудностите, ролята му бе огромна. Ако феновете спасиха Левски с даренията, той бе спасен и с морала на играчите, и с треньора, който с авторитета си е създал такава атмосфера. За да бъде спасен Левски, всеки помогна с нещо. Сигурен съм, че раздялата на Хубчев с Левски ще е така, че ще може да дойде на "Герена" за мач", допълни той.

А кой ще бъде представителят на "сините" фенове в Надзорния съвет на Левски - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички