Феновете на Левски обявиха официално своя представител в Надзорния съвет


Феновете на Левски обявиха официално своя представител в Надзорния съвет
Снимка: Официален сайт на Левски

1449 0

Тръст "Синя България" обяви, че Петър Ганев ще бъде кандидатът от „фенската квота“, който трябва да влезе в Надзорния съвет на Левски след Общото събрание на акционерите на 17 юли. Неговото има се завъртя още преди ден, а сега вече е и официално потвърдено.

Ето какво написаха от организацията:

Уважаеми привърженици,

По предложение на Тръст „Синя България“ и след широка подкрепа от големите сини организации кандидатирахме Петър Ганев за член на Надзорния съвет на ПФК „Левски“. Петър Ганев ще бъде лицето, което ще заема т.нар. „фенска квота“ в НС. Изборът за нов Надзорен съвет ще се осъществи по време на Общото събрание на акционерите на ПФК „Левски“ АД на 17-ти юли. Името на Петър Ганев вече е вписано в поканата за отчетно-изборното събрание на Дружеството.

Петър Ганев е старши изследовател в Института за пазарна икономика, в който работи от 2007 г. Интересите му са в областта на развитието и икономическия цикъл, публичните финанси и ролята на държавата, регионалното развитие, свободните пазари и неравенството. Ганев е председател на УС на Българската макроикономическа асоциация в периода 2016-2017 г. Автор на множество статии с икономическа тематика. Бивш член на Управителния съвет на Тръст Синя България.

А как международните издания отразиха треньорската рокада в Левски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички