Павел Колев очаква да се подпишат няколко рекламни договора в близко време и трансфер на защитник


Павел Колев очаква да се подпишат няколко рекламни договора в близко време и трансфер на защитник
Снимка: www.levski.bg

1480 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обясни как вървят преговорите с нови потенциални спонсори, както и дали ще има скоро напускащи играчи. "Холмар се възстановява от операция. Той си е в Рейкявик. Може да осъществи трансфер в чужбина, но има задължения към него за изчистване. Сумата, която ще получи Левски няма да е нещо невероятно", коментира изпълнителният директор.

"Всеки ден се водят в разговори с рекламодатели. Има много разговори, но на този етап намирането им е сложно, тъй като бизнесът е доста консервативен, тъй като фирмите не искат да харчат много пари. Скоро ще подпишем няколко договора. Те няма да са за огромни суми, но ще са от помощ. Може би ще се наложи на българските клубове да преосмислят цялото си съществуване. Ерата на богатите бизнесмени, които изливат милион приключва. За да бъде променен този бизнес модел има много неща, които трябва да се случат, но за момента те не се случват", разкри Колев.

"Трябва в рамките на 2-3 седмици да се намери една конкретна сума, за да погасим едни задължения. Говори се постоянно с кредиторите, подписват се споразумения. Все още имам желание да се боря и да помогнем на клуба да се изправи на крака. Нямаме среща с НАП. Имаме уговорка, в момента, в който имаме парични потоци да видим дали да предоговаряме вноските. Когато имаме яснота с бюджета ще направим тази среща".  А как точно се случва всичко в Левски и какви са проектите за спасение на клуба?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички