Тити Папазов: Левски съществува благодарение на своите фенове


Тити Папазов: Левски съществува благодарение на своите фенове
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1505 0

Президентът на БК Левски Константин Папазов разказа повече за решението си да преведе 7600 лева от приходите от билетите за финала за Купата на България по баскетбол по сметката за НАП за дълговете на футболния клуб Левски към агенцията за приходите.

"Тези 7600 лева са капка в морето, финансовото положение на БК Левски не е по-добро в никакъв случай. Причини доксан-докус има Левски да е разцепен откъм своите фенове. А те са най-големият капитал на Левски - огромната любов, която акумулира от 750 000 почитатели. Имаше официално поръчано от нас социологическо изследване, това е огромен капитал", каза Папазов пред bTV.

"Левски към днешна дата съществува, след напускането на г-н Божков през 2020 година, до огромна степен благодарение на своите фенове. Говоря за всичките, не за тези, които се опитват да се представят за нещо над другите. В масата е силата".

"Беше мое емоционално решение - ние доникъде няма да стигнем с тези 7600 лева, нито пък ще помогнат на тази огромна дупка от 11 милиона и половина, но ми се иска това да бъде някакъв знак на обединение. Нещо, което липсва генерално в нация, не в Левски", добави още баскетболният специалист.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Турски гранд се интересува от Хосе Кордоба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички