Иво Ивков: Сираков ми показа червен картон, но това не значи, че не мога да работя с него


Иво Ивков: Сираков ми показа червен картон, но това не значи, че не мога да работя с него
Снимка: БГНЕС

2328 0

Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков отново намекна, че очаква да бъде освободен от клуба на предстоящото Общо събрание на 6-и април. Той присъства на днешната среща с фенове на "сините", която бе уважена и от треньора Станимир Стоилов и легендата Даниел Боримиров.

Запитан как е приел думите на собственика Наско Сираков, че който има разногласия с него, си тръгва, Ивков заяви: "Като червен картон, защото продължавам да имам много сериозни различия с него. Имам друго виждане за много съществени неща. Не казвам, че не мога да работя с него. Предстои да видим дали могат да бъдат изгладени".

Според него фактът, че Сираков не е уважил срещата с привържениците не означава, че Левски е "корозирал'. "Дано има път към обединение", пожела си той.

"Вече не знам кое е важно и кое е по-маловажно. Каквото ни питаха феновете, на това отговорихме. Гледахме се очи в очи, без никакви притеснения. Сигурно е имало разногласия, но аз не усетих някой да е останал неудовлетворен от мой отговор", допълни Ивков. По-рано Станимир Стоилов уточни кога би напуснал Левски. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички