НКП на Левски "захапа" Сираков след срещата и отсече: Категорична подкрепа за Стоилов и Ивков


НКП на Левски "захапа" Сираков след срещата и отсече: Категорична подкрепа за Стоилов и Ивков
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2339 0

От Националния клуб на привържениците на Левски излязоха със съобщение в официалната страница в социалната мрежа Facebook. То идва малко след важната среща със Станимир Стоилов, Ивайло Ивков и Даниел Боримиров.

От НКП посочват, че са получили "отговори на екзистенциални за Левски въпроси". Отново бе леко обвинен мажоритарният собственик Наско Сираков за това, че не е присъствал на срещата.

В крайна сметка се посочва изричното желание "сините" да не са управлявани от корпоративен модел на управление. НКП заяви категоричната си подкрепа към Станимир Стоилов и Ивайло Ивков. Ето и цялото съобщение без редакторска намеса:

"На проведената среща с ръководството на клуба, имахме възможността да получим отговори на екзистенциални за Левски въпроси.

Пълната конструктивност на дискусията бе нарушена от липсата на мажоритарния акционер и собственика на компанията, управляваща Левски.

На база на чутото от Станимир Стоилов, Ивайло Ивков и Даниел Боримиров, присъстващите привърженици се обединихме около тезата, че корпоративният модел на управление, особено когато управляваща корпорация е външна за Левски, е неприемлив. Най-малкото, защото отговорността е силно размита.

Ние искаме Левски да се управлява от левскари, които работят на Герена и носят отговорността лично!

Поради тази причина, заявяваме категоричната си подкрепа за пътя, поет от Станимир Стоилов и Ивайло Ивков. Евентуална смяна на когото и да е от двамата силно ще ни разтревожи.

Надяваме се Пазителя на акциите да подходи с мъдрост и мисъл за родния си клуб! Очакваме и собственика на компанията, управляваща Левски, да оцени правилно своя бизнес интерес, който изисква силен Левски! В името на нашия клуб, ние сме отворени за дискусия с липсващите ключови фигури днес, в подобен формат, т.к. отворените въпроси остават!" - пишат от НКП.

След срещата пък Станимир Стоилов бе лаконичен и използва точно три думи за коментар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички