Станимир Стоилов лаконичен след голямата среща за Левски: Използва точно 3 думи


Станимир Стоилов лаконичен след голямата среща за Левски: Използва точно 3 думи
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1954 0

Приключи срещата, организирана от Националния клуб на привържениците на Левски. На нея сред важните фигури за отбора присъстваха старши треньорът Станимир Стоилов, изпълнителният директор Ивайло Ивков, както и председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров.

Както е известно, бяха поканени и мажоритарният собственик Наско Сираков, както и Мило Борисов. Двамата обаче не успя да присъстват на срещата с организирани и неорганизирани привърженици.

Още когато за първи път обявиха срещата, от НКП на Левски заявиха, че на нея ще има "тежки въпроси" около случващото се в клуба. Някои "сини" фигури говориха след въпросната среща, състояла се по-рано днес - събота (01.04).

Станимир Стоилов също се спря за малко пред медиите. Когато бе запитан за коментар обаче, той лаконично използва точно три думи: "Срещата мина перфектно".

Мажоритарният собственик бе възпрепятстван заради срещите, които организира за кампанията с акциите. Междувременно се появи и информация, че Наско Сираков пуска в продажба акции на Левски, които се водили на дъщеря му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички