Тити Папазов: ЦСКА - Левски бе отложен по обективни причини


Тити Папазов: ЦСКА - Левски бе отложен по обективни причини
Снимка: БГНЕС

1355 0

Вторият най-голям акционер в Левски Константин Папазов не пожела да коментира мненията на феновете, че "сините" са се страхували да излязат срещу ЦСКА в сегашното си състояние. Папазов е категоричен, че двубоят е бил отложен по обективни причини заради множеството заразени играчи с коронавирус и в двата отбора.

"Левски да се страхува да играе с ЦСКА? Не искам да коментирам мнения на фенове, които звучат несериозно. Мачът с ЦСКА бе отложен по обективни причини. От ЦСКА също имаха заразени, контузени... За тях може би също бе по-добре срещата да се отложи. Ние имахме над 15 заразени футболисти", заяви Папазов пред "Топспорт".

"Няма нищо ново около подписването на договор с генерален спонсор. Компания от енергетиката? Не искам да коментирам спекулации... Когато има нещо официално, ще го обявим. Наясно сме, че "синята" общественост чака с нетърпение да се случат нещата. Надявам се в най-кратки срокове да може да се похвалим със спонсор", добави още той.

Междувременно стана ясно, че един от ключовите титуляри на Левски ще се завърне в игра за "сините" за дербито с Локомотив Пловдив (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички