Левски отказал 250 000 долара за "замразения" Станислав Иванов?


Левски отказал 250 000 долара за "замразения" Станислав Иванов?
Снимка: Оф. сайт на Левски

1402 0

Ръководството на Левски е отхвърлило значителна оферта за своя нападател Станислав Иванов. Тя е дошла от бившия отбор на Христо Стоичков - американския Чикаго Файър. Предложението е било за 250 000 евро, твърди "Спортал". От там не обявяват кога е получена офертата, но поясняват, че е дошла в момент, в който клубът има спешна нужда от средства. Друга подсказка кога може да се е случило това е, че офертата е дошла в момент, в който младежкият национал е "замразен" в своя клуб.

С отказа си Левски рискува да загуби своя талант, без да получи и стотинка за него, тъй като договорът на Иванов със "сините" изтича през лятото на 2021 година. Така през януари той ще може да преговаря свободно с който и да е клуб и да премине там след юни като свободен агент.

Според колегите и два български клуба са поискали нападателя в редиците си. Ръководството на Левски обаче не иска да подсилва конкуренти със своята звезда, а и парите от компенсациите за развитие и формиране на футболиста до навършване на 23 години, които ще получат "сините" по законите на ФИФА, са доста по-малки, ако той се доразвие другаде у нас. Според информацията новият треньор на столичнияя гранд Славиша Стоянович е обявил, че ще разчита на Станислав, въпреки че договорът му изтича скоро. Междувременно, появи се информация, че Наско Сираков е склонен да "размрази" Иванов (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички