Енергийна компания "налива" пари в Левски, възможно е да е "Газпром"?


Енергийна компания "налива" пари в Левски, възможно е да е "Газпром"?
Снимка: Официален сайт на Левски

1493 0

Голяма енергийна компания може да стане нов спонсор на футболния Левски, информира "Тема спорт". Изданието дори допълва, че не е изключено да става въпрос за руския гигант "Газпром", който вече бе съвсем близо до това да спонсорира "сините".

Двете страни бяха буквално на крачка от подписване преди около 4 години, но към финалната права преговорите се провалиха. Тогава договорените финансови параметри за спонсорство бяха за 4 милиона лева на година.

Отделно от тези средства, тогава Иво Тонев се беше разбрал и за допълнителни постъпления, срещу които името на "Газпром" да стои до това на стадиона на клуба "Георги Аспарухов", както впоследствие стана с "Виваком".

За компанията е сигурно, че е чуждестранна, като се предполага, че партньорството съъ "синия" клуб е свързано с реализацията на стартирали вече проекти или на такива в зародиш. От Левски в последните седмици повтаряха, че чакат Борд на директорите на чуждестранна компания да подпише проектодоговор, като уточниха, че става въпрос поне за два едри спонсора. Според спекулациите единият ще бъде строителна фирма, а другият компания от енергетиката. 

А наскоро се появи информация, че Левски е отказал 250 000 долара за "замразения" Станислав Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама