"Те са бъдещето": Пламен Николов отличи 2-ма от Левски и даде ценен съвет на Николай Костов


"Те са бъдещето": Пламен Николов отличи 2-ма от Левски и даде ценен съвет на Николай Костов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1846 0

Бившият капитан на Левски - Пламен Николов, сподели мнението си относно представянето на своя любим отбор след края на зимната пауза в родния шампионат.

Игрите на Левски

През пролетния дял до момента "сините" записаха 3 победи и 1 равенство. Грешната стъпка дойде срещу Крумовград в последния кръг, когато двата тима завършиха при резултат 0:0. Въпреки това, легендата на столичани не смята, че тимът се е представил зле или нивото му е паднало.

Още: "Кой не би искал да се завърне вкъщи" - бивш футболист на Левски разкри за недовършена работа на "Герена"

Той отличи добрите изяви на Левски през последните седмици. Освен това, бившият бранител похвали юношите на отбора - Патрик - Габриел Галчев и Марин Петков, определяйки ги като "бъдещето на Левски". Първият си изкара червен картон срещу крумовградчани.

Пламен Николов похвали Патрик-Габриел Галчев и Марин Петков и даде съвет на Левски

Какво каза Пламен Николов?

"Галчев не трябва да получава критики за представянето си. Мога спокойно да кажа, че аз го открих за Левски и след това той дойде на „Герена“. Знаете, че Патрик не беше защитник, а крило или нападател. Смятам, че може да стане добър бранител от него. Това, че е сгрешил, може да го направи и най-добрият и опитен играч", започна Николов пред "Тема Спорт" и продължи.

Още: Гонзо коментира отношенията си с Левски и ЦСКА, обвини Стилиян Петров, че агитира клубовете да гласуват за Бербатов

"Има такива моменти във футбола и затова вратарите и защитниците отнасят най-много критики и страдат, защото нападател, когато сгреши и пропусне, нищо не става, но в по-задни позиции е фатално. Трябва да гледа напред. Галчев играе много добре. Той и Марин Петков са бъдещето на Левски. Ако продължават по същия начин, ги чака светло бъдеще. Неслучайно първият е в мъжкия национален отбор, а вторият също има място в него, но сега е при младежите. Най-важното е, че тези момчета са юноши на Левски. Това е, което искаме да виждаме", допълни още той и изрази мнение за наставника Николай Костов.

"Засега нещата, както казах и да не говоря много, вървят. Добре работи Николай Костов и се виждат неговите идеи. Задължително трябва да се вземе през лятото голаджия. Това и малките деца го знаят и тогава ще има големи успехи", каза още Пламен Николов.

Футболист на Левски назова разликата между Николай Костов и Станимир Стоилов и заяви: Може да се борим за титлата

Бивш треньор на Левски и Етър Велико Търново коментира предстоящия сблъсък и отсъствието на Николай Костов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички