Футболист на Левски назова разликата между Николай Костов и Станимир Стоилов и заяви: Може да се борим за титлата


Футболист на Левски назова разликата между Николай Костов и Станимир Стоилов и заяви: Може да се борим за титлата
Снимка: Колаж на Actualno.com

1525 0

Централният защитник на Левски Келиан ван дер Каап даде интервю пред "Sportal", в което коментира нулевото равенство с Крумовград от 24-тия кръг на Първа лига:

"Започнахме добре и мисля, че все още играем добре. Има доста позитиви от последния мач, въпреки че не успяхме да спечелим трите точки. Атмосферата беше страхотна, почти нямаше празни места на стадиона. Играхме срещу добър отбор и според мен нищо не се е променило спрямо първите мачове".

Келиан ван дер Каап

"Винаги има напрежение в Левски, което всъщност е добре. В по-добра форма сме спрямо преди празниците и в комбинация с напрежението ще направим нещо хубаво", изрази надежда 25-годишният нидерландец.

Разликата между Костов и Стоилов

Ван дер Каап назова и разликата между Николай Костов и Станимир Стоилов:

"Костов е по-комуникативен с играчите, по-близък е с нас. Стоилов се държеше по-професионално, по-дистанцирано. И двамата обаче следват своята философия и по това си приличат".

"Тук съм от две години. Знам какво искат феновете и мога да кажа, че е въпрос на време. Ако запазим младите играчи и ги комбинираме с опитните, а има и чужденци, които са от дълго време тук, със сигурност може да се борим за титлата и да постигнем страхотни неща", каза още бранителят на Левски.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бивш треньор на Левски и Етър Велико Търново коментира предстоящия сблъсък и отсъствието на Николай Костов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички