Гонзо коментира отношенията си с Левски и ЦСКА, обвини Стилиян Петров, че агитира клубовете да гласуват за Бербатов


Гонзо коментира отношенията си с Левски и ЦСКА, обвини Стилиян Петров, че агитира клубовете да гласуват за Бербатов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4103 0

В деня преди Конгреса на БФС, кандидатът за президент - Георги Иванов, даде интервю пред "Блиц", в което коментира появилите се твърдения за купуване на гласове:

"Вижте, това не е в стила ми, а и нямам такива финансови средства да купувам гласове и да раздавам пари под масата. Ако някой има средства и действа подмолно, може. Аз обаче не съм от този отбор", категоричен бе Гонзо, а след това допълни:

ОЩЕ: Градев нападна Гонзо и изобличи член №1 в неговия Изпълком!

"Винаги съм работил честно и по правилата. Навремето защитавах Левски, когато бях директор там, после и в Локомотив Пловдив - също. Влизал съм в конфликти заради каузите, които защитавах. Знаех как да отстоявам правата на клубовете, в които съм изпълнявал ролята на ръководител".

Атака по Стилиян Петров

"За съжаление тези момчета не са толкова почтени, колкото се представят. Зад честния си образ, който са си изградили като футболисти, действат по друг начин. Ето, ще ви разкрия нещо - аз на нито един клуб не съм се обадил лично по телефона. С никого от въпросните отбори не съм разговарял по телефона".

Стилиян Петров и Димитър Бербатов

"За разлика от Стилиян Петров, който директно е звънял на хората, които управляват клубовете, да гласуват за Бербатов. Ако смятате, че това е почтено, значи е… Има си срещи. Отиваш там, срещаш се с клубовете, казваш си идеите, плановете, програмата, а не да звъниш наляво и надясно… Не съм звънял нито на Левски, нито на ЦСКА, на Лудогорец, на Локо Пловдив, Черно море и всички останали отбори из страната", уточни Иванов, а след това коментира факта, че от "Герена" не са го търсили:

За Левски и ЦСКА

"Ами това е проблем за Левски, не е мой проблем. Аз съм дал много на Левски. Няма смисъл да изреждам титлите и трофеите. След като смятат да подкрепят друг кандидат, това е тяхно право. Не агитирам никой да гласува за мен".

Гонзо отсече още веднъж и че няма проблеми с ЦСКА: "Никакви проблеми нямам. Със Стоян Орманджиев и Филип Филипов съм работил перфектно по различни теми, включително и такива, свързани с детско-юношеския футбол. Те могат да го потвърдят".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - НКП на Левски се заяде с Наско Сираков - обърна се към Илиана Раева заради Конгреса на БФС!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички