"Кой не би искал да се завърне вкъщи" - бивш футболист на Левски разкри за недовършена работа на "Герена"


"Кой не би искал да се завърне вкъщи" - бивш футболист на Левски разкри за недовършена работа на "Герена"
Снимка: etarvt.bg

10336 0

Бившият защитник на Левски и настоящ на Етър Велико Търново - Георги Александров, бе гост в предаването "Домът на футбола" в дните преди сблъсъка между двата тима от 25-ия кръг на Първа лига (16.03., 15:15 часа).

"Настроението не е много добро. То няма и как да бъде добро. В лоша серия сме, нямаме победи. Треньорът прави всичко възможно, за да не ни обременява с това, че нещата не са добре. Работим всеки ден, опитваме се да вкараме настроение. Мисля, че нещата ще се подобрят. Дано да успеем да се спасим, макар че тази цел вече изглежда далеч. Играем добре до момента, в който или не изпуснем положение, или не ни вкарат гол. Тогава цялата психология на отбора пада...", призна 22-годишният бранител в началото.

"Очакваме да стане един празник. Този град живее за мачовете с Левски и ЦСКА. Тогава стадионът се пълни, хората се подготвят от две-три седмици. Очакваме от нас да играем футбол. За мен Левски е най-големият отбор в България. Това е сцена за показ. Опитвам се да разделям отношенията ми спрямо Левски и спрямо Етър, защото в живота има две семейства. Това, което ти си се родил и това, което ще изградиш. За мен това са двете семейства в моя живот".

ОЩЕ: Футболист на Левски назова разликата между Николай Костов и Станимир Стоилов и заяви: Може да се борим за титлата!

"Чувствам Велико Търново като мой дом. Първият ми е "Герена". Там съм прекарал 15 години. Няма как да забравя откъде съм тръгнал и колко ми е дал Левски. Ще дам 120% от себе си за Етър. Самата нагласа за мача е една и съща. Няма значение дали ще играем срещу Ботев или Левски", продължи Александров.

Как си е тръгнал от Левски и иска ли да се завърне?

След това той разказа как си е тръгнал от "сините" в началото на 2022-ра година: "На Левски не мога да бъда обиден. Говорихме с г-н Станимир Стоилов и г-н Цанко Цветанов и преценихме, че за мен на тези години е най-важно да играя. Те ми казаха, че няма да могат да ми дадат игрово време. Казаха, че ще ми помогат с каквото могат, за да отида на място, където да играя и да се чувствам добре. Озовах се тук. Цанко Цветанов направи връзката с ръководството. Единствено мога да съм им благодарен, че ме пратиха тук, защото намерих своя втори дом".

Георги Александров

Георги Александров не скри, че един ден би искал да се завърне на стадион "Георги Аспарухов":

"Мечтата ми винаги е била да вдигна трофей с Левски. Може би това е моята недовършена работа. Дали бих се завърнал? Естествено! Кой не би искал да се завърне вкъщи!?".

*Георги Александров е юноша на Левски, а за първия отбор на "сините" може да се похвали с точно 20 мача във всички турнири!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бивш треньор на Левски и Етър Велико Търново коментира предстоящия сблъсък и отсъствието на Николай Костов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички