Таран на Левски ще е играе като халф срещу Берое


Таран на Левски ще е играе като халф срещу Берое
Снимка: Официален сайт на Левски

1911 0

Австрийският нападател на Левски Дени Алар бавно, но сигурно получава и дори вече играе ролята на полузащитник. От „Герена" издадоха, че треньорът Петър Хубчев смята да ползва футболиста като халф и в мача с Берое. Двубоят в Стара Загора е в събота от 17:30 ч.

Алар игра като партньор на Найджъл Роберта при победата на сините над Царско село в миналия кръг и, общо взето, от тяхното взаимодействие дойдоха малкото интересни неща в предни позиции. За гостуването на Берое от щаба на Левски не смятат да правят промени, а именно да извадят Алар за сметка на някой измежду Нашименто и Франко Мазурек, твърди "Тема спорт". Включването на някой от дребничките халфове няма да е добра идея срещу наситената халфова линия на Берое.

Играта на Дени Алар като втори фалшив нападател срещу Царско село се е харесала на треньорския щаб, а за първи път имаше и положителни оценки от публиката. На "Герена" често са критикувани, че са привлекли ялов нападател с голяма заплата. Част от месечното възнаграждение на Алар обаче идва от Рапид Виена, който държи правата му. Засега от Левски не дават индикации дали ще правят постъпки за удължаване на наема, който е до лятото.

А каква е ситуацията около спрягания за "сините" Симеон Славчев и ще премине ли на "Герена" - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички