Костов за на най-тежката контузия в кариерата си и невероятната сила, която му дали феновете


Костов за на най-тежката контузия в кариерата си и невероятната сила, която му дали феновете
Снимка: Официален сайт на Левски

2075 0

Нападателят на Левски Станислав Костов даде интервю за клубната телевизия, в което призна, че е почти възстановен от операцията, която претърпя и няма търпение да помогне на своите съотборници.

„Чувствам се страхотно. Доста ми липсваше да тренирам с моите съотборници и да съм на стадиона. Радвам се, че тренирам и се надявам в най-скоро време да помогна на отбора. Сега съм доста по-добре. Остава ми още мъничко. Мисля, че всичко е наред. Вече съм към края на възстановяването. Имам още малко да се възстановя и мисля, че съм на 100% готов да тренирам с първия отбор. В края на сезона е по-трудно, но започвам да влизам в тренировъчния режим лека-полека. Следващата седмица ще бъда готов за всички натоварвания. Тази контузия беше най-тежка. Досега не съм бил опериран и имал такава контузия. Така се е случило. Гледам напред и мисля, че всичко ще бъде наред", каза футболистът.

28-годишният Костов, който стана голмайстор на първенството през миналия сезон благодари специално на феновете, които са му дали сили и подкрепа да превъзмогне тежката ситуация и да се върне на терена.

"Най-голяма сила ми даваше семейството ми, съотборниците. Трябва да благодаря на феновете на Левски, които постоянно ме подкрепяха и ми изпращаха съобщения. Усетих какво е да си уважаван от публиката на Левски, което е най-голямото нещо. Винаги съм бил до отбора. Колективът е страхотен. Има шеги и закачки, но когато трябва да се работи - работим. Дано спечелим мачовете до края и след Нова година ще мислим. Пожелавам си да съм здрав", допълни Костов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички