Вижте кога ще стане ясно дали Славчев ще премине в Левски


Вижте кога ще стане ясно дали Славчев ще премине в Левски
Снимка: БГНЕС

2223 0

Разбра се кога националът Симеон Славчев ще даде отговор на Левски относно евентуалното си преминаване при "сините". Това трябва да се случи в дните след Коледа, като на "Герена" се надяват това да е преди Нова година, за да имат време за реакция, ако Славчев откаже, съобщава "Тема спорт".

26-годишният полузащитник има действащ договор с азербайджанския Карабах за още година и половина. На него обаче няма да се разчита, като от клуба дори са му заявили, че може да премине без трансферна сума в друг тим, стига да си намери такъв. Припомняме, че Славчев бе неизменен титуляр в националния под ръководството на Петър Хубчев, който сега е начело на Левски.

"Сините" следят ситуацията около още трима национали - отказалият се капитан Ивелин Попов, както и двете звезди на Ботев Пловдив - Тодор Неделев и Кристиан Димитров, които още от миналия сезон са желани от софийските грандове. А защо Нуно Рейш трудно се е приспособил към живота в България - вижте обяснението му в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички